Werkwijze

Je hebt gezien wat ik aanbied, welke shoots je kunt afnemen en hoe mijn foto’s eruit zien. En wat nu? Mail, bel of app om een afspraak in te plannen. Maar wat kun je verwachten voor, tijdens en ná de fotoshoot?

Als je een fotoshoot boekt bespreken we altijd even jouw wensen en verwachtingen. Zijn er bepaalde beelden die je wilt maken of een bepaalde sfeer die je wilt neerzetten? Ik denk graag met je mee hoe we dit kunnen realiseren. Verzamel bijvoorbeeld plaatjes op mijn website, Instagram of Pinterest die jou aanspreken. Zo weten we zeker dat we het beste resultaat krijgen! 

Tijdens de shoot

Een fotoshoot bij Daisyshoots is sowieso een leuke en relaxte afspraak. Ik houd van een ongedwongen sfeer en zal dus lekker met je kletsen. Een fotoshoot is iets wat de meeste mensen niet heel vaak doen en dus kan het wennen zijn om voor de camera te staan. Ik help je waar nodig om je op je gemak stellen, aan het lachen te maken of met poses. Heb je voorbeelden van foto’s die je zelf graag wilt hebben? Laat dat zeker vooraf weten!

Na de fotoshoot

Tijdens en na de shoot kun je altijd al wat foto’s kijken op de camera. Na de shoot zal ik alle foto’s bekijken en uitzoeken op mijn laptop. Ik kies de beste foto’s uit de serie en bewerk deze. Als ik alle foto’s heb uitgezocht en bewerkt, plaats ik deze op een afgesloten pagina op de website. Je kunt dan zelf thuis, in je eigen omgeving op je eigen tempo de foto’s bekijken, uitzoeken en beslissen welke foto’s je wilt bestellen. De bestelling kun je via mail of whatsapp doorgeven. Als je alle foto’s hebt besteld, stuur ik je een betaallink en wanneer dit is voldaan stuur ik zo snel mogelijk alle foto’s in groot formaat digitaal naar je toe. Let op: de foto’s zijn groot formaat, al gauw 9MB per stuk, dus daarom adviseer ik ze niet op je telefoon, maar op laptop of computer te downloaden.

Contact

Zin om een afspraak te maken of vrijblijvend meer informatie te krijgen? Neem dan contact op!