Trouwen

Op de dag dat je volmondig “JA” tegen elkaar zegt, wil je dit natuurlijk perfect vastgelegd hebben. Foto’s van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien in jullie trouwkleding, de huwelijksvoltrekking, het moment dat de getuigen hun handtekening zetten en misschien zelfs wel de eerste dans. Allemaal herinneringen die voor altijd bewaard blijven op foto. 

In principe is alles mogelijk qua fotografie op jullie trouwdag. Niets is te gek! Alles is bespreekbaar. Het belangrijkste is dat jullie dag precies gaat zoals jullie dit willen en de beelden helemaal in jullie visie passen. Daarom vinden er ook 1 of 2 besprekingen plaats voor jullie huwelijksdag. Daarin bespreken we de wensen en mogelijkheden en doorlopen we precies wat jullie van mij als fotograaf kunnen verwachten.

Ongedwongen sfeer

Daisy Shoots Photography staat bekend om een fijne en ongedwongen sfeer tijdens de shoot. Ook als je het spannend vind om voor de camera te staan, zorgen we samen voor een mooi eindresultaat!

Foto locatie

Kies voor de locatie jullie favoriete plekje uit. Ergens waar je samen graag komt of die speciaal voor jullie is. Dat kan bijvoorbeeld in het bos, het strand of de duinen zijn.

Concepten

We raden je aan om bijvoorbeeld via Pinterest alvast wat ideeën op te doen wat je graag wilt qua poses en concepten. Dit kunnen we samen doornemen tijden de bespreking. Dit geeft meteen beeld van wat jullie leuk en mooi vinden en helpt tijdens de shoot!

Bekijk portfolio werk: Bruiloft Thea & Rob ||  Styled wedding shoot || Bruiloft Cynthia & Jeroen || Bruiloft Benji & Linsey

Tijdsduur en prijzen

Hoe lang je Daisy Shoots Photography inhuurt en welk prijskaartje eraan hangt, is volledig afhankelijk van jullie wensen. Wil je al foto’s maken bij het klaarmaken en aankleden of pas als jullie elkaar voor het eerst gaan zien? Wil je een fotoshoot met jullie kleding aan of alleen de ceremonie vastleggen? Of kies je ervoor om écht de hele dag te laten vastleggen, dus van aankleden tot en met het feest? Dit kan allemaal! Prijzen voor trouwfotografie zijn daarom alleen op aanvraag. Uiteraard kom ik graag – vrijblijvend – langs voor een kennismakingsgesprek om jullie wensen door te nemen. Op basis daarvan maak ik een offerte op maat.