Liefde is…

Niets mooiers dan de liefde vast te leggen! De chemie tussen twee mensen die verliefd zijn is prachtig. Een blik, aanraking of een kus.

Of je nu pas verliefd bent, al heel lang samen bent of verloofd: het is altijd een goed moment om jullie liefde samen vast te leggen. Daisy Shoots Photography staat bekend om een fijne en ongedwongen sfeer tijdens de shoot. Ook als je het spannend vind om voor de camera te staan, zorgen we samen voor een mooi eindresultaat!

Foto locatie

Kies voor de locatie jullie favoriete plekje uit. Ergens waar je samen graag komt of die speciaal voor jullie is. Dat kan bijvoorbeeld in het bos, het strand of de duinen zijn.

Outfit

Qua outfit is het handig dat dit goed bij elkaar aansluit. Kies daarbij bijvoorbeeld iets met een jasje of vestje dat je aan- en uit kunt trekken om variatie aan te brengen in de beelden.

Concepten

We raden je aan om bijvoorbeeld via Pinterest alvast wat ideeën op te doen wat je graag wilt qua poses. Dit kunnen we samen doornemen. Dit geeft meteen beeld van wat jullie leuk en mooi vinden!

Tijdsduur en prijs

Een fotoshoot bij Daisy Shoots Photography duurt 1 uur. Kijk op de pagina Prijzen voor informatie over prijzen én extra foto’s bijbestellen.