Verloving Rob en Thea

Soms zit het mee, soms zit het tegen. De afspraak met Rob en Thea om foto’s voor hun verloving te maken viel een klein beetje in de laatste categorie. Eerst waren de ringen niet op tijd binnen, dus moesten we een nieuwe afspraak plannen. Daarna zat ik een tijdje in het gips waardoor ik niet kon fotograferen. En daarna? Regen. Steeds weer regen… Maar vier maal (of waren het er vijf?) bleek scheepsrecht en na weken kon eindelijk de afspraak doorgaan. 

Ten eerste vond ik het super bijzonder om verlovingsfoto’s te maken van dit oudere stel. Geweldig om te zien dat liefde iets van alle leeftijden is en je nooit te oud bent om voornemens te zijn elkaar het ja-woord te geven. We spraken af in een park in Goes, waar een hoop mooie plekjes te vinden zijn om romantische plaatjes te schieten.

Onderweg naar de eerste locatie konden we alvast een beetje kennismaken en kletsen over hoe fijn het was dat de afspraak eindelijk door kon gaan. Natuurlijk heb ik het stel uitgehoord over hun aanstaande huwelijk en alle plannen die ze hadden. Dat stelt gerust, je bouwt een band op en dat zorgt voor mooie en natuurlijke foto’s. We begonnen met foto’s van de handen; die wilde Rob en Thea namelijk gebruiken voor hun kaarten. Daarom was de eerste keer de afspraak verzet, omdat die toen nog niet binnen waren.

Daarna gingen we door met foto’s van het stel zelf. Zoals altijd wisselden we gedurende shoot af van locatie en posities. Nu zeggen ze dat regen op je trouwdag juist geluk brengt, nu hoop ik dat het ook geldt voor regen bij je verlovingsshoot want geloof het of niet, maar net op het einde begon het een beetje te regenen. Niet hard gelukkig, dus konden we nog wel doorschieten. Gelukkig had ik mijn doorzichtige paraplu’s bij me en heel eerlijk is dat mijn persoonlijke favoriet van de shoot geworden: samen romantisch onder de plu!

Inmiddels weet ik dat het stel gelukkig getrouwd is, want die dag mocht ik ook vastleggen.

Wil jij ook de liefde tussen jou en je partner laten vastleggen? Of ben je van plan je geliefde te verrassen met dé grote vraag? Neem dan contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

Advertentie