Gezin strand Katseveer

“Ik ga dus echt niet op de foto!”, zei de dochter van Marloes toen ik me voorstelde als de fotograaf. Dat bleek een goed begin van de fotoshoot op het strandje bij de Katseveer. Want zin, dat had deze kleine dame écht niet. Maar je raadt het al: het is me uiteindelijk toch gelukt om mooie foto’s van dit gezin te maken!

Kinderen die er geen zin in hebben, het is altijd weer een uitdaging. Ja, een uitdaging en zeker geen probleem. Want met een beetje tijd, geduld, een hoop gekke bekken en andere fratsen komt het uiteindelijk altijd wel goed. Eén van de redenen dat je bij mij standaard een uur boekt, zodat er altijd tijd en ruimte is om ons op locatie te verplaatsen, eventueel een andere outfit aan te trekken of om de kinderen even te laten spelen of rennen om de rust terug te laten komen.

Ik moet toegeven: het was wel even hard werken. Want lachen was deze dame even verleerd. Ze kroop weg achter de benen van haar vader of wilde haar knappe gezichtje niet laten zien. Spelen en klimmen werkte eerst ook niet. Maar kletsen deed ze wel. Dus stelde ik voor om haar de foto’s van haar papa en mama te laten maken. Dat vond ze wel interessant. Ze ging hen zelfs vertellen hoe ze moesten zitten haha!

Dat maakte haar gelukkig steeds losser en uiteindelijk mocht ik dan ook wel wat foto’s van haar maken. Tussen het gras, in het zand, lopend op de paaltjes en op de oude houten brug. Zeker toen ze in de rondte werd geslingerd tussen haar ouders moest ze keihard lachen. Dat zijn eerlijk gezegd mijn favoriete platen!

Ik ben heel blij dat het uiteindelijk toch gelukt is en we de tijd en ruimte hadden om dit te bewerkstelligen. Het resultaat mag er zeker ook zijn.

Ook zin in een gezellig fotoshoot in ongedwongen sfeer met je gezin op een strand in Zeeland? Neem dan vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak!

Advertentie