Trouwjubileum shoot met gezin

“We hebben 1 favoriete foto van onze bruiloft met 2 van onze kinderen, maar inmiddels hebben we er 3 en willen deze foto nog eens opnieuw maken. Kan dat?” Maar natuurlijk kan dat! Hoe leuk is het om op deze manier je trouwjubileum te vieren. Ook de locatie was top: hun boerderij met weids uitzicht.

Niels en Anita wonen daadwerkelijk prachtig, dus ik snap wel dat de locatiekeuze niet zo moeilijk was. Toen ik aankwam werden er nog druk pakken en jurken aangetrokken, maar al snel was het hele gezin er klaar voor. Ik kon intussen alvast het terrein verkennen voor wat mooie plekjes en mijn apparatuur instellen en daarna konden we van start. De foto die het stel wilde namaken was een goed vertrekpunt en daarna hebben we nog een berg andere leuke foto’s gemaakt.

Maar dat was het nog niet, het gezin wilde ook foto’s hebben in gewone kleding. Dus er was een snelle outfit verandering en hop, door naar een ander plekje in de tuin. Vooral het lachebekkie van de jongste telg was mijn favoriet die dag. Daar kun je toch niet anders dan vrolijk van worden? Dit gezin was gelukkig ook overal voor in, dus we hebben een hoop lol gemaakt wat van de foto’s afdruipt.

Oma en tante waren ook aanwezig, dus die mochten ook op een aantal foto’s mee. Het was een gezellige en dolle boel en dat is precies wat je op de beelden terugziet. Een hele leuke middag en mooie herinneringen voor altijd.

Ook een shoot plannen op een voor jou bijzondere locatie? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak. 

Advertentie