Vriendinnenshoot Debbie en Esther

“Ik wil graag mijn vriendin Debbie verrassen voor haar verjaardag met een leuke vriendinnenshoot. Kan dat?” vroeg Esther over de telefoon. Natuurlijk! Dus zo gezegd zo gedaan. We planden een datum, een locatie waar de dames deden een kop koffie met een bolus in het dorp en ik ontmoette de dames daar. We begonnen onze shoot bij de Sint Annakerk in Yerseke die een aantal jaar geleden is omgebouwd tot B&B. Een prachtige locatie! Daarna liepen we door richting de oesterputten om ook nog buiten foto’s te maken.

Dat de dames al héél wat jaren vriendinnen zijn, was niet zo lastig. Esther en Debbie zijn perfect op elkaar ingespeeld, dus het was alles behalve moeilijk om leuke foto’s te krijgen. Het was letterlijk lachen, gieren, brullen! Daarnaast was de dames ook werkelijk niets te gek, dus er werd een hoop gekkigheid uitgehaald. En dat alles tegen de mooie achtergrond van de oesterputten en Oosterschelde.

De dames vertelden intussen honderduit over hun lange vriendschap, welke leuke tripjes en herinneringen ze gedurende de jaren hebben gemaakt en dat ze vaker fotoshoots hadden gedaan. Echt zo leuk om elkaar beter te leren kennen tijdens het fotograferen. Het resultaat mocht er zijn: een berg leuke, grappige en lieve foto’s van de vriendinnen. Uitzoeken was zowel voor mij als voor hen een kleine uitdaging.

Esther: “O, o, o wat hebben we net weer een lol gehad met het uitzoeken van de foto’s! Wat zijn ze toch leuk! Bedankt voor je mooie werk, we zullen je zeker aanbevelen en na de corona toestanden ga ik voor familiefoto’s.”

Ook een leuke shoot plannen met je vriendin(nen)? Dat kan op elke gewenste buitenlocatie! Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. 

Advertentie