Puppyliefde op de heide

Na lang wachten was het dan zover: Jordy kreeg zijn golden retriever pup Zeno. Toen de kleine blonde man 12 weken oud was, gingen we gezamenlijk de heide opzoeken voor een fotoshoot. Want zelf je pup op de foto zetten, dat is vaak nogal een uitdaging. Want ze zijn snel, speels en als je ze net mooi hebt neergezet zijn ze alweer afgeleid eer jij je camera erbij hebt gepakt. Dus een fotoshoot, dát bleek een heel goed idee!

Rennen en spelen is natuurlijk de grootste hobby van puppy’s. Gelukkig was het een stukje lopen naar de bloeiende heide, dus kon hij al iets van zijn energie kwijt. Eenmaal op locatie (we zochten een rustig stukje waar niet veel andere mensen én hondjes kwamen) mocht Zeno los. Luisteren bleek, ondanks de vele koekjes, soms een uitdaging. Maar wat wil je, alles ruikt zo lekker en is nieuw. Overal lekkere stokjes en steentjes om mee te spelen en sowieso al dat zand om in te graven en duiken…

En na veel spelen, snuffelen en rennen word je natuurlijk als 12 weken oude pup wel een beetje moe, dus toen werd foto’s maken iets makkelijker. De interactie tussen de twee was ook prachtig om te zien en om vast te leggen. Het is duidelijk dat die Jordy en Zeno in die paar weken dat ze samen waren al een hele sterke band hadden opgebouwd. Er werd geknuffeld, gekust, pootjes gegeven en veel koekjes gegeten natuurlijk.

Heb of krijg je binnenkort een puppy en wil je deze tijd vastleggen? Lukt het je zelf niet om mooie foto’s van je hondje te maken? Of heb je juist een volwassen hond die je graag op de foto wilt? Dat kan op elke gewenste buitenlocatie! Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. 

Advertentie