Newborn Julian

Precies 1 maand oud was de kleine Julian toen ik hem en zijn ouders mocht vastleggen. We spraken af op een zonnige zondag. Sandra en Joël wonen vlakbij het bos en stelden daarom voor om eerst even een rondje te wandelen. Een hele mooie start van de shoot en een goed moment om te kletsen over de kleine man en het nieuwe ouderschap. Intussen legde ik de wandeling van het jonge gezin vast.

Een wandeling is wat mij betreft altijd een goede ijsbreker. Je leert elkaar beter kennen, wint vertrouwen en al wandelend ben je niet bezig met poseren. Hierdoor ben je de meest natuurlijke versie van jezelf en dat zie je terug op de foto. Een goede houding, een pure lach geven de mooiste plaatjes!

Na de wandeling zijn we naar binnen gegaan. Tijd voor een voeding, schone luier én een nieuw pakje. Ook hiervan maakte ik foto’s. De interactie tussen ouder en kind, zo leuk om te zien! Dat zijn momenten waar je zelf als ouder vaak geen plaatjes van schiet. Daarna was het tijd voor de baby foto’s. Julian had er eerst niet zo’n zin in, maar na even getroost te zijn ging het hem makkelijk af. Ook binnen maakte ik foto’s van het gezin. Vooraf hadden Joël en Sandra wat voorbeelden laten zien van foto’s die ze zelf graag wilde hebben van hun samen en dat hebben we allemaal kunnen doen.

Het was een hele fijne en rustige shoot, waar we alle tijd voor namen. Ik denk dat dat het belangrijkste is bij een newborn shoot: het niet op de tijd hoeven te letten. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer, zowel voor de ouders als voor de baby. Als er dan een schone luier, nieuw pakje of een voeding gedaan moet worden is daar de ruimte voor (en drink ik graag een kopje thee!). Dat was ook te zien aan het resultaat: we hadden véél foto’s om uit te kiezen.

Joël en Sandra: “Daisy heeft prachtige foto’s gemaakt van ons jonge gezin. Ze dacht goed mee in de voorbereiding en kwam met originele ideeën om ons en de baby zo mooi mogelijk én op verschillende manieren in beeld te brengen; binnen en buiten, portret en actiefoto’s, in kleur en zwart/wit.We kregen nadien een ruime selectie foto’s voorgeschoteld waardoor het lastig kiezen was. Uiteindelijk hebben we maar besloten om extra foto’s te bestellen. In één woord: Top! ❤️

Is er bij jullie ook een kleintje op komst? Plan een newborn shoot! Dat kan natuurlijk altijd, maar hoe dichterbij de geboortedag hoe meer ‘newborn’ het is. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak. 

Advertentie