Stoere neven en nichten shoot

Wat doe je als je een shoot gepland hebt met kinderen van verschillende leeftijden en het eigenlijk wel een beetje fris is om foto’s te maken zonder jas? Nou, dan ben je gewoon super stoer en doen we tussendoor heel veel dansen en springen om het warm te krijgen! Zo ook bij deze hele stoere neven en nichten die ik op en rond de oesterputten in Yerseke mocht vastleggen.

Want ja, met-zonder-jas is op de foto toch nét even wat leuker dan met jas. Gelukkig stonden de moeders paraat met de jassen om snel om te slaan op het moment dat de kids even niet hoefde te poseren of wanneer we een ander plekje zochten als achtergrond. Naast dat de neven en nichten met z’n allen op de foto gingen, deden ze dit ook met hun eigen broer/zus en een paar foto’s met alleen de jongens en alleen de meiden. Vooral voor de kleintjes even fijn om te spelen en rennen tussendoor, zodat ze tijdens het poseren weer geconcentreerd waren.

Het was een relatief korte shoot, maar wel écht een hele leuke. Want wat heb ik enorm gelachen om vooral die kleinste jongeman. Wat een heerlijk boevenkoppie heeft hij en naar aanwijzingen luisteren had hij natuurlijk weinig zin. Maar dat maakt de foto’s juist zo leuk, want je ziet volledig zijn persoonlijkheid naar voren komen. De grotere kinderen wisten gelukkig goed hoe ze konden helpen om toch leuke posities in te nemen en de kleintjes naar de camera te laten kijken.

Ook zin om de kinderen en/of het hele gezin vast te leggen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. 

Advertentie