Vriendinnenshoot bij kasteel Westhove

“Ik zou graag een fotoshoot willen doen met mijn beste vriendin, kan dat?” stuurde Daniëlle mij. Maar natuurlijk kan dat! Uiteindelijk was de fotoshoot plannen nog wel het grootste probleem. Eerst moest ik afzeggen omdat ik in het gips zat en vervolgens hadden we 2x regen op de datum dat we hadden afgesproken. Maar, 4x is scheepsrecht zullen we maar zeggen, want op de uiteindelijke shootdag was het super lekker weer en konden we uitgebreid het terrein bij kasteel Westhove verkennen!

Nu was ik nog nooit eerder op dit terrein geweest, dus dan is het fijn als de klanten er wel bekend zijn. Zo wist Daniële me precies te vertellen waar er mooie plekjes in het bos waren, bruggetjes die uitkeken op het kasteel én hoe we bij het strand konden komen. Dit geheel zorgt ervoor dat je in een uur tijd enorm veel verschillende plekjes hebt om te shooten. Helemaal top.

Onderweg kletsten we wat af, wat altijd goed helpt om van de zenuwen af te komen en af en toe de boel los te schudden tijdens de shoot. We willen natuurlijk geen statische plaatjes! Zo vertelden de dames onder meer dat ze al jaren bevriend zijn en elkaar kennen van het werk en hoe ze elkaar door de jaren heen geholpen hebben. Ontzettend mooi om te zien hoe sterk hun band is en bijzonder om dit te mogen vastleggen.

Er werd veel lol gemaakt en dat is goed zichtbaar op de foto’s. Er waren genoeg opties en dus nog een hele kluif voor de dames om een keuze te maken. Dat is uiteindelijk gelukt en ze waren erg blij met het resultaat.

Ook een leuke shoot plannen met je vriendinnen? Dat kan op elke gewenste buitenlocatie! Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. 

Advertentie