Styled wedding shoot met Tropical thema

Zou je het leuk vinden om mee te doen met een styled wedding shoot?” Een berichtje die ik niet had verwacht én in een hele drukke periode viel. Maar toen het idee verder werd uitgelegd leek het me té leuk om niet te doen. Dus op zondagochtend, héél vroeg, stapte ik in de auto richting De Zeeuwse Schone waar het startpunt was van deze bijzondere fotoshoot.

Nu denk je misschien, “Styled wedding shoot… wat is dat?” Nou, eigenlijk is het zo simpel als dat. Het is een gestylde trouwshoot, waarbij alles vanuit verschillende bedrijven wordt geleverd en je samen een resultaat krijgt in de vorm van foto’s die je kunt gebruiken voor je eigen reclame. Dus er was iemand die deze shoot organiseerde voor haar opleiding, iemand die de vintage trouwjurk uitleende, het pak was geleend, de visagie en haarstyling werden geleverd, er was een fantastische bruidstaart, een boeket dat in het thema paste, iemand stylde de tafel en we mochten fotograferen in een tuincentrum. En niet te vergeten: Thierry en Annabel die model stonden! Samen met twee andere fotografen legde we het ‘bruidspaar’ vast. En dat was echt heeel gaaf om te doen!

De ochtend ging eigenlijk net zoals bij een gewone bruiloft. De bruid zat druk in haar en make-up, de bruidegom kwam een tijdje later en had aan een beetje gel in zijn haar voldoende en daarna gingen we in een hele stoet naar het tuincentrum. Die was op zondagmorgen nog gesloten, dus we hadden alles voor onszelf. Dat was erg fijn zodat we goede hoekjes konden zoeken die goed binnen het Tropical thema paste. Nu ben ik normaliter niet zo van de binnenlocaties, maar het was hier heerlijk licht en elk hoekje was wel weer een nieuwe achtergrond.

Ik ben erg trots op het eindresultaat en vond het zo tof om te zien dat, zelfs als je met 3 fotograferen bezig bent hetzelfde stel vast te leggen, je toch totaal andere foto’s krijgt. Zo zie je maar weer hoe iedereen zijn/haar eigen stijl fotografie heeft en dat het dus belangrijk is goed te kijken naar het portfolio voor je een fotograaf boekt.

Gaan jullie (binnenkort) trouwen en ben je nog op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Ik heb een portfolio trouwalbum waar je kunt zien wat je van mij mag verwachten.

Advertentie