Twee gezinnen op het strand

Op een licht zonnige, winderige zondagmorgen heb ik afgesproken op het strand in Vlissingen voor een shoot met twee jonge gezinnen. Ze willen graag mooie foto’s van de gezinnen los én samen om daarvan wanddecoratie te laten drukken. Dat kan natuurlijk allemaal en dat is fijn om vooraf te weten, zodat daar in de kadering rekening gehouden mee kan worden.

De locatie is perfect voor jonge gezinnen. Je hoeft niet ver te lopen om verschillende plekjes te vinden om toch steeds een andere achtergrond te hebben. Zo begonnen we bij de stenen, liepen we langs (en af en toe een beetje door!) de branding en eindigden we in de duinen. Al werd er gezegd “vroeger mochten wij echt niet in de duinen klimmen hoor, want dat is juist om Zeeland te beschermen tegen de zee!” 

Een goed punt, maar gelukkig hoef je niet ver te lopen en zeker geen beplanting kapot te maken om leuke foto’s te maken. Juist de hoogteverschillen in de duinen en op de stenen maakte het interessante beelden. Tussendoor kunnen de kinderen lekker rennen spelen. Dat zorgt meteen voor de spontane plaatjes, informele sfeer én de wapperende haren en lachende gezichten die de foto écht maken. Het uitzoeken was dan ook een feestje, want er waren genoeg leuke foto’s om te bewerken en nadien uit te zoeken voor de familie. 

Ook zin in een gezellig fotoshoot in ongedwongen sfeer met je gezin op een strand in Zeeland? Neem dan vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak!

Advertentie