Raymon en Simone

Onlangs was ik op bezoek bij mijn Brabantse collega fotograaf Simone en haar man Raymon. We kennen elkaar van het internet en zijn al een al aantal keer op pad geweest met onze camera’s samen. Inmiddels kan ik zeggen dat we goede vriendinnen zijn geworden. Zo is het stel een tijdje terug bij mij op visite geweest en nu was het mijn beurt om naar Brabant af te reizen. En ach, als je er toch bent…

..dan kun je net zo goed je camera erbij pakken! Net achter de wijk waar Raymon en Simone wonen is een fijn wandelpad met leuke watertjes en veel wilde bloemen. Altijd leuk om nieuwe locaties te ontdekken wat mij betreft, zeker als het stel weet waar de mooiste plekjes weet te vinden. Zo stopten we bij een watertje (waar de zwaan die erin zwom op den duur wel héél dichtbij kwam. Spannend!). Ik stelde voor dat Simone op de rug van Raymon ging zitten. Dat leverde een hoop grappige platen op!

 

Een stuk verder was een veld met gele bloemen. Nu hoef je daar niet middenin te gaan staan om een mooi resultaat te krijgen. Dat vindt de natuur immers ook wel zo leuk! Het stel kon dus gewoon op het wandelpad blijven staan. Wel geeft het een kleurrijk tintje aan de foto’s. Ik ben benieuwd welke foto’s Simone en Raymon zullen kiezen om af te drukken en in hun huis te hangen.

Ook een shoot plannen op een locatie dichtbij huis? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak. 

Advertentie