Colinda op de motor

Altijd leuk als ik een aanvraag binnen krijg van iets wat ik nog niet in mijn portfolio heb. Zo ontving ik een berichtje van Colinda via Facebook. “Ik wil graag een stoere shoot doen met mijn motor. Kan dat?” Natuurlijk! Ik ging meteen wat inspiratie opdoen, we maakten een afspraak en op een mooie doordeweekse avond gingen we op pad. Zij op de motor en ik, uiteraard, met de auto.

Vooraf hadden we diverse locaties bedacht waar we heen zouden kunnen. Ik koos uiteindelijk een plek, niet zo ver van huis. Want ik wist dat we daar veel kanten op konden. Bij het kanaal kon de motor op het fietspad bij het water staan en slechts 100 meter verder is een prachtige dijk met een rij bomen. En ja, dat werkte perfect!

We kletsten en lachten wat af intussen. Dat is ook terug te zien op de foto’s wat mij betreft. Die heerlijke spontane lach van Colinda spat van het scherm! We wisselde van locatie en deden ook eens wat poses naast de motor. Ik wilde graag nog iets proberen wat ik op internet had gezien, om reflectie/toe te voegen aan de foto. Zal ik verklappen hoe ik dat voor elkaar kreeg? Even goed het scherm van je telefoon poetsen en deze recht onder de lens van de camera houden. Het is wel even zoeken hoe je de telefoon moet houden om goed de spiegeling te krijgen, maar ik vind het resultaat erg tof geworden.

Colinda was ook blij:

“Het uitzoeken was geen makkie, want ze zijn zo leuk geworden! Ik ben er erg blij mee en mijn man was ook aangenaam verrast.”

Ook een stoere shoot plannen? Dat kan op elke gewenste buitenlocatie! Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. 

Advertentie