Babybuik tussen de tulpen

Grappig. Ik wilde deze post “Marieke tussen de tulpen” noemen, maar die bleek al te bestaan. Ja, dit was de tweede keer dat ik mijn goede vriendin Marieke tussen de tulpen vastlegde, maar dit keer om een wel heel bijzondere reden. Ze is zwanger! 

Geheel corona-proof reden we op een stralende avond in april naar een locatie in Zeeuws-Vlaanderen, waar we online geweldige beelden van voorbij hadden zien komen. Uitgestrekte velden, vol met de meest prachtig gekleurde tulpen. Marieke is zelf gespecialiseerd in zwangeren fotografie en had dus een grote shopper vol jurken. De keus voor de witte kanten jurk was snel gemaakt, vooral omdat die zo mooi afstak tegen de gekleurde bloemenzee.

Voor mij was dit weer een mooie shoot om nieuwe dingen te proberen en te leren. Omdat ik met een pro op gebied van zwangerschapsfotografie op pad was, kreeg ik goede tips over hoeken en houdingen. Daar heb ik in de toekomst zeker nog wat aan! De zonsondergang was ons trouwens ook meer dan goed gezind, want deze was werkelijk prachtig! Dat zorgde voor mooie silhouetten plaatjes, waar de buik van Marieke goed uitkwam.

Ben of ken je iemand die zwanger is en dit graag wil laten vastleggen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen we de wensen en mogelijkheden bespreken.

Advertentie