Bruiloft Thea en Rob

“Je had vorig jaar zulke mooie foto’s van ons gemaakt. We zouden jou graag ook vragen om onze bruiloft vast te leggen.” Kijk, dat zijn fijne berichten en eigenlijk het grootste compliment wanneer mensen je terugvragen. En zo geschiedde: nadat ik met Rob en Thea rond de tafel hadden gezeten om de trouwdag, hun wensen en de mogelijkheden door te spreken werd de datum vastgezet. Op de prachtige datum 20-02-2020 was het zover.

Op een winderige donderdagochtend mocht ik met bruid Thea wachten op haar aanstaande. Ze was prachtig aangekleed en werd omringt door vrienden en familie. Het stel had uitgepakt met een geweldige witte limo, waarmee bruidegom Rob haar kwam ophalen. De hele familie mocht erin meerijden richting het stadhuis. En wellicht herken je de chauffeur wel, want zowel hij als de limo zijn vaak op tv geweest!

Eenmaal in het stadhuis was het tijd voor de huwelijksvoltrekking onder toeziend oog van de familie en vrienden. Na de ceremonie hebben we groepsfoto’s op de trap van het stadhuis gemaakt, waarna we naar de Vlissingse boulevard reden voor de foto’s van de newly weds. Helaas waaide het erg hard en was het heel koud, dus we hebben het kort gehouden. Al is dat natuurlijk niet van de foto’s af te lezen! De trouwdag werd afgesloten met een heerlijke lunch aan een lange tafel, waar iedereen van elkaar en het eten genoot.

Na afloop heb ik nog veel contact gehad met Rob en Thea. Ik mocht namelijk ook de bedankkaartjes ontwerpen en het trouwalbum samenstellen. In coronatijd ging het afleveren van de foto’s een beetje anders, dat voelde onpersoonlijk. Maar we hebben er een mouw aan weten te passen. Het fotoboek is natuurlijk wel persoonlijk afgeleverd en dat gaf ons de kans om de dag nog eens na te beleven.

Ik vond het super leuk om hier deelgenoot van te zijn en deze bijzondere dag vast te leggen. Uiteraard wens ik het bruidspaar veel geluk en liefde toe.

Gaan jullie (binnenkort) trouwen en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Advertentie