Loveshoot Wilma en Bert

Wilma en Bert kwamen speciaal vanuit Tholen naar Goes voor hun loveshoot. We spraken af bij één van mijn favoriete parken voor een fijne zaterdagmorgen wandeling. In een rustig gedeelte van dit park begonnen we onze shoot. Natuurlijk is zo’n shoot altijd een beetje ongemakkelijk in het begin, dus dan helpt het als je niet teveel pottenkijkers hebt. 

We besloten te starten bij het platte bruggetje, dat prachtig gelegen is tussen het riet. Omdat ze zon op dit tijdstip nog niet heel hoog aan de hemel stond, gaf het een prachtige gouden gloed op de rietpluimen. Met gevaar voor eigen leven stond ik op gladde, schuine randjes om dé perfecte foto te schieten.

Daarna liepen we een stukje verder en fotografeerden we tussen het riet. Ook het trappetje even verderop is altijd favoriet. Zeker voor stellen die qua lengte niet zoveel verschillen is dit een goede uitkomst. Zo creëer je wat meer verspringing in het beeld.

Tijdens de shoot vind ik het altijd leuk om een gesprekje te hebben met de mensen die ik vastleg. Bij stelletjes vind ik het altijd leuk om te horen hoe lang ze samen zijn en hoe ze elkaar hebben ontmoet. Dat zorgt er niet alleen voor dat wij elkaar beter leren kennen en voor een ontspannen sfeer, het helpt ook om minder geforceerde gezichten te krijgen. Want wat is er mooier dan te vertellen wat je nou eigenlijk zo leuk vind aan je partner?

Zo vertelden Wilma en Bert dat ze graag willen verloven en dat ze deze foto’s hiervoor willen gebruiken. Ik kan niet wachten om hun kaart te mogen bewonderen!

Wil jij ook de liefde tussen jou en je partner laten vastleggen? Of ben je van plan je geliefde te verrassen met dé grote vraag? Neem dan contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

Advertentie