Aiden bij de stoomtrein

Het bepalen van de shootlocatie is soms nogal een uitdaging. De keuze is reuze, maar wat is nou écht leuk en passend bij het gezelschap wat op de foto gaat? Moeder Myrthe moest er even over nadenken, maar het werd uiteindelijk de stoomtrein Goes. Zij wilde mooie foto’s samen met haar man Michiel en hun zoontje Aiden. En wat is er nou mooier voor zo’n kleine man dan een privé rondleiding waarbij je overal op en in mag? Een geweldige ervaring met een heel blij ventje én prachtige foto’s als eindresultaat?

De rondleiding begon in de hangaar waar een paar locomotieven voor onderhoud stonden. We mochten van de gids werkelijk overal op en in, dus het was een ochtendje klimmen en klauteren. Oh en oppassen voor dingen die net gesmeerd of geschilderd waren. Al gauw besloten we naar buiten te verkassen; het was immers prima weer. De wagons in, de locomotieven op, tussen de spoorlijnen en in het oude weeghuisje.

Aiden kon werkelijk niet blijer zijn. Zijn energie was onophoudelijk en we werden door hem overal mee naar toe genomen. “Nu in deze!” riep hij en probeerde zelf al op het trappetje te klimmen. Poseren zat er tijdens deze shoot weinig in, puur omdat hij zo enthousiast was. Geeft niks, want daardoor heb ik veel natuurlijke plaatjes kunnen schieten. Een heel gelukkig mannetje dat aan wielen mocht draaien en zelfs de deuren van de wagon van slot mocht halen.

Papa en mama mochten natuurlijk ook wel even afzonderlijk van elkaar op de plaat. Aiden vermaakte zich intussen met de steentjes die tussen de spoorlijnen lagen. En onze gids hield een oogje in het zeil. Ideaal! Het uitzoeken van de foto’s was inmiddels de grootste uitdaging geworden, want dit was wel echt een hele leuke serie waar ik stiekem trots op ben.

Ook een shoot plannen op een bijzondere locatie? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak. 

Advertentie