Amsterdamse Waterleidingduinen met Karin

“Ik sta dus echt nóóit leuk op de foto”, zei mijn nicht Karin toen we als familie uitje op zoek gingen naar burlende herten op de Amsterdamse Waterleidingduinen. ‘Challenge accepted’ dacht ik en probeerde ik haar te fotograferen op momenten dat ze het niet door had. Wat mij (én haar) betreft: missie geslaagd!

Die missie was al vrij snel geslaagd toen ze over de heuvels aan het kijken was waar de herten die we wel hoorden maar nog niet zagen vandaan kwamen. De instellingen van mijn camera waren op dat moment niet zoals ik ze anders had gehad (ietwat behoorlijk overbelicht) maar in de nabewerking vond ik het eigenlijk wel tof zo. High key zoals ze dat noemen. Een mooi contrast met haar blauwgrijze lokken.

Omdat er zoveel mooie herfstbladeren waren, besloten we ook even gek te doen en deze in de lucht te gooien. Ik had gedacht dat dat wel wat oefening zou kosten, maar niets was minder waar. Daar zaten meteen toffe platen tussen!

De dag was sowieso erg geslaagd, want naast prachtige foto’s van een prachtige vrouw, heb ik ook geweldig veel foto’s gemaakt van de herten. Ik hoopte nog op een gevecht met geweien tussen twee mannetjes, maar die hebben we helaas niet gespot. Maar de geluiden van de heren, de katachtige miauw-geluiden van de dames die hun kroost bij zich roepen en de uitgestrekte vlaktes vol herten waren geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar 🙂

Ook zin in een herfstshoot tussen de bladeren? Dat kan natuurlijk óók gewoon in Zeeland of West-Brabant! Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s