Marije en gezin in het park

“Zouden jullie ook een half uurtje eerder kunnen? Ze hebben straks regen afgegeven!” vroeg ik Marije aan de telefoon. Het was erg last minute, kwam net van een andere shoot en zag dat buienradar niet veel goeds in de voorspelling had. Gelukkig kwam dat voor Marije wel uit. Nog even gauw de kids omkleden en ze kwamen eraan. In dronk nog snel een kop koffie bij het naastgelegen eethuis en daarna ontmoetten we elkaar op de parkeerplaats.

“Mijn man kwam toevallig net thuis,” vertelde Marije terwijl we naar ons eerste shootplekje liepen. Ik vind het altijd fijn om eerst even met de mensen te kletsen voordat we gaan beginnen. Dat kan mooi in de tijd dat we naar mooie plekjes wandelen. De twee dochters van Marije lopen voor ons uit. Een stukje wandelen is ook een mooi startpunt voor de eerste foto’s.

Het was deze dag een beetje fris, dus (helaas) hebben we veel foto’s gemaakt met de jassen aan. Gelukkig vonden we nog een fijn plekje waar we uit de wind stonden, waardoor de meiden ook even zonder jas konden poseren. Op weg naar de volgende locatie in het park besloten de dames de creatieve route over de touwbrug te nemen, en papa en mama moesten daar ook aan geloven! Lekker klimmen en klauteren, maakte dat dat hele leuke foto’s zijn geworden.

We hebben het hele uur droog gehouden en hele leuke foto’s als resultaat van onze fotoshoot overgehouden.

Ook zin in een gezellig fotoshoot in ongedwongen sfeer met je gezin op een mooie locatie in de omgeving van Goes? Neem dan vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak!

Advertentie