Loveshoot Inge & Sander

Het jonge stel Sander en Inge ontmoette ik op zaterdagochtend in Goes. Zelf kwamen ze niet direct uit de buurt: Sander woont in Zuid-Holland en Inge op het eiland Tholen. Toch wilden ze graag naar Goes komen voor een fotoshoot. Zo gezegd, zo gedaan natuurlijk!

“Zeg maar wat we moeten doen,” zeiden ze. Ik leidde ze naar een paar van mijn favoriete plekjes in het park en gingen van start. Op het bruggetje, tussen het riet en op de trap. Het stel liet zich goed aanwijzen en de jonge liefde spatte ervan af. Zo leuk om dit te mogen vastleggen!

Als fotograaf vind ik het altijd grappig dat klanten – ondanks dat ze een loveshoot hebben gereserveerd – niet zo gauw elkaar zoenen. Die aanwijzing roep ik dan ook maar al te graag: “Er mag gezoend worden hoor!” Dat voelt voor het stel soms misschien even onwennig dat zoenen op commando, maar het eindresultaat mag er zeker zijn!

Het was een hele leuke ochtend en fotoshoot, waarbij het stel zich steeds meer op hun gemak voelde en het ‘poseren’ ook steeds natuurlijker werd. Het eindresultaat mocht er ook zeker zijn, want we hadden genoeg keuze!

Ook jullie liefde vastleggen? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor jouw volgende fotoshoot.

Advertentie