Loveshoot Mattie & Ron

Wat word ik toch altijd blij van bijzondere (liefdes)verhalen! Ik ontmoette Mattie en Ron op een behoorlijk winderige maandagmiddag in Wemeldinge. We spraken af op het strand en spraken in de tussentijd over van alles en nog wat. Waaronder natuurlijk: de liefde!

Ze vertelden hoe zij elkaar via het internet hebben ontmoet en nog niet zo lang zijn getrouwd. Zo leuk! Nooit te oud om de liefde te vinden dus. En dat spatte wat mij betreft ook van de foto’s af. De manier hoe zij elkaars ogen vonden, hij naar haar keek terwijl zij over het water staarde en elkaars hand vasthielden tijdens het wandelen.

Die harde wind waren we dus al gauw vergeten. Na het strand liepen we door richting de jachthaven. Ik hoefde eigenlijk niet zoveel aanwijzingen te geven voor poses, puur omdat dit stel van nature naar elkaar werd toegetrokken. Het enige dat ik af en toe riep was “Er mag gekust worden!”

Wil jij ook met jouw geliefde op de foto (op een voor jou bijzondere locatie)? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Advertentie