Gezin Roland strand en bos

Het was zaterdagochtend dat ik met mijn navigatie door de polder reed, op zoek naar het strandje dat Roland mij had doorgegeven. Ik twijfelde enorm of ik wel goed zat, maar de navigatie zei me vooral door te rijden. Eenmaal op plaats van bestemming was ik nog altijd niet overtuigd. Ik liep de dijk op, een stukje bos door en jawel, ik was op de goede plaats! Het strandje bij Kortgene.

Daar ontmoette ik Roland en zijn gezin. Een leuk stel met kinderen die er wel zin in hadden. Natuurlijk was het eventjes wennen – want zeg nou zelf, hoe vaak krijg je zo’n toeter op je gericht? – maar eenmaal onderweg kwamen ouders en kinderen steeds meer los. We begonnen de fotoshoot bij het steigertje, waarna we verder gingen op de stenen en het strand.

Ontzettend leuk dat er ook een stukje bos aan het strand zit, want zo heb je eigenlijk 2 locaties in 1! Zo liep het gezin nog even tussen de prachtige bomen en mochten de kinderen op een omgevallen boom klimmen. Dit maakte dat we een grote variatie aan foto’s hadden als eindresultaat.

Al met al een super leuke shoot en weer een nieuwe locatie voor op mijn lijstje.

Ga je mij ook een toffe locatie laten ontdekken? Of zin om het strand en/of bos met mij te verkennen? Neem dan contact op voor meer informatie of plan direct een afspraak!

Advertentie