Shooten op strand en duinen

Op een – niet bepaald zonnige – zaterdag in het vroege voorjaar, ontmoette ik Eline en haar familie. Ze had deze shoot geregeld voor haar ouders, om samen met hen en haar zus op de foto te gaan. Het prikken van een datum was nogal een klus, omdat ze allebei niet meer in Zeeland wonen. Gelukkig was het gelukt en gingen we bij Vlissingen de duinen over.

Eline had zich goed voorbereid en had een aantal voorbeelden mee van foto’s die ze zeker wilde uitwerken. Zo gingen we direct aan de slag. Op de paalhoofden, tussen de paalhoofden, langs de waterlijn en natuurlijk nog even de duinen in. Terwijl de samenstelling af en toe wisselde, liet ik ook tussendoor wat foto’s zien.

Wat waren ze direct blij met wat ze zagen. Ook viel het ze op hoe een verschil de kleuren zijn wanneer we aan de waterlijn schoten (door de donkere lucht en zee is de kleurstelling wat koeler), terwijl het in de duinen (tussen het helmgras en zand) veel warmer oogt. En stiekem maakte ik ook tussendoor foto’s, zoals wanneer de zussen elkaar hielpen met het rechttrekken van kleding en haren. Dat maakte dat er veel keuze was in de eindresultaten.

“Het was super en de foto’s zijn zó mooi. Dankjewel!”

– Eline

Ook zin een fotoshoot met het hele gezin op het strand? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie of  maak direct een afspraak.

Advertentie