Vriendinnenshoot Els

Op een ietwat druilige vrijdagmiddag had ik de meest hilarische shoot die ik tot nu toe heb gehad. Els wilde graag een shoot met haar groep vriendinnen. Terwijl de kids in de speeltuin waren, gingen wij aan de slag. Eerst misschien nog wat onwennig – want wat zijn nou leuke en flatteuze poses – maar later ging het helemaal los. Nu hielpen die fles bubbels, slingers en confetti om het feest letterlijk los te laten komen!

Ik heb werkelijk waar nog nooit zoveel gelachen tijdens een shoot – of een plastic glaasje bubbels aangeboden gekregen. Nog voor de bubbels zochten we leuke plekjes om te fotograferen. Maar omdat het nog vroeg in het voorjaar was, waren de bomen nog niet vol bladeren. Ik liet de dames dus lekker een beetje klimmen en klauteren in de speeltoestellen en presteerde het zelfs om plat op mijn rug foto’s te maken terwijl de dames over het randje van de loopbrug mochten koekeloeren.

Dat de vriendinnen een geweldige band hebben was overduidelijk. Over en weer werden grapjes gemaakt en gek gedaan. De sfeer was dus top en dat is terug te zien op de foto’s! Het werd helemaal hilarisch op het moment dat de fles bubbels ontkurkt moest worden. Die bleek namelijk een kurkentrekker nodig te hebben. Dat werd aanbellen bij omliggende huizen om te kijken of dat ging lukken. En dat lukte! Intussen stelde ik de camera zo in dat ik op hoge snelheid kon afdrukken. We wilden namelijk een spuitende fles zien. En ook dat kregen we voor elkaar! Hilariteit alom met geweldig pure foto’s als resultaat.

Ook een leuke shoot plannen met je vriendinnen? Dat kan op elke gewenste buitenlocatie! Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. 

Advertentie