Zusjes Alex, Robynn en Nikkie

Op een zonnige zaterdagmiddag ontmoette ik Eline en William en hun drie prachtige dochters Alex, Robynn en Nikkie bij het station van de stoomtrein in Hoedekenskerke. Voor mij de eerste keer op deze locatie, die ik zeker op mijn lijstje zet voor de toekomst. Het seizoen was nog niet begonnen, dus we konden in alle rust aan het werk gaan.

Nikkie, de oudste van de drie had er enorm zin in. Als een echt model poseerde ze! Super leuk om te zien dat kinderen al zo jong bezig zijn met fotografie en daar ontzettende lol uithalen. Alex wilde met hulp van af en toe wat letters wel blijven zitten in de ouderwetse reiskoffers die ik had meegenomen. Paste perfect in de omgeving!

Robynn daarentegen had er niet zoveel zin in. Ze was ook nog niet helemaal fit vertelde moeder Eline. Dat kan natuurlijk gebeuren en dan is het aan mij de taak om er tóch leuke foto’s uit te halen. Ik liet haar eerst gewoon maar even doen en focuste me op de andere zusjes. We hebben even een stukje gelopen naar een ander plekje waar een hoop bloemetjes tussen het gras stonden. Toen ik voorstelde om deze te plukken, verdwenen de traantjes snel en heb ik (mijn persoonlijk favoriete foto van de dag!) mooie foto’s van haar stralende gezicht kunnen maken.

Ik zeg altijd: het weer, dieren en kinderen laten zich niet erg regisseren. Maar met een beetje creativiteit kom je vaak een heel eind en heb ik mooie foto’s kunnen afleveren aan dit prachtige gezin!

Ook zin om de kinderen en/of het hele gezin vast te leggen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct telefonisch een afspraak. 

Advertentie