Breda met Simone

Toen ik onverwachts een vrije dag had en ze mooi weer hadden afgegeven nam ik contact op met Simone om een nieuwe foto date in te plannen. Nadat we afgelopen najaar Bergen op Zoom hadden we verkend in de kou, hadden we afgesproken om – wanneer het wat warmer zou zijn – eens in Breda te gaan kijken. Toevallig kon zij ook en dus nam ze mij op sleeptouw in de voor haar welbekende stad.

Zelf zat ik toen – helaas nog – met een gebroken pink, dus heel veel fotograferen zat er voor mij niet in. Maar model staan helpt ook altijd, zowel voor Simone om nieuwe technieken uit te proberen als voor mij om te begrijpen hoe het ook alweer is om model te staan. Want zeker in een drukke stad kan dat nog wel eens voor schaamte zorgen!

We begonnen in een van de grotere parken bij het centrum, waar we online prachtige bloesems hadden gezien maar helaas daar aangekomen nergens konden vinden. Wel stonden er heel veel oranje tulpen vol in bloei, een mooi plekje om elkaar te fotograferen.

Daarna liet Simone me verschillende binnentuinen zien. Wat een heerlijke plekjes zo midden in de stad, waar het opeens heel rustig en stil is. Het weer zat ons mee, want de zon straalde geweldig! Ik liet me in allemaal poses zetten haha en had zelf de camera een tijdje opgeborgen. Na even uitrusten op het terras, liepen we langzaam terug richting de auto. Daar spotte ik een geweldig roze muurtje bij een trap. Je glazuur zou er spontaan van je tanden schieten, maar I LOVE IT! Dus zette ik Simone daar neer en ging nog eventjes los. Zo merk je helemaal niet dat je met je pink in een spalk loopt 😉

Ik vond het weer super gezellig met Simone om bij te kletsen, te sparren en nieuwe plekjes te ontdekken in het prachtige Breda. Enne, als je meeleest: waar in Zeeland hebben we van die onwijs toffe muurtjes? Ik wil ze namelijk!

Ook zin in een relaxte shoot op locatie? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Advertentie