Bruiloft Cynthia & Jeroen

“We zouden héél graag sneeuw willen op onze bruiloft,” zei Cynthia tijdens onze eerste voorbespreking. Niemand had op voorhand bedacht dat het op 15 februari 2019 wel 14 graden zou worden en zonovergoten zou zijn. “Dit is een goede tweede optie hoor!” lachte het bruidspaar op hun grote dag. Ik had het voorrecht om hun grote dag vast te leggen.

Cynthia en Jeroen doen alles op hun eigen manier. Zo ook de bruiloft. Qua planning was het anders dan op de meeste bruiloften. Alles was – super handig – op één locatie. Nadat Jeroen Cynthia bij haar moeder thuis had opgehaald (waarbij Jeroen met zijn rug naar de deur moest wachten tot Cynthia op zijn rug tikte dat hij mocht omdraaien om haar te bewonderen), gingen we naar de locatie en werd er direct getrouwd. Na het jawoord was het tijd voor koffie, taart en een welkomstlied. Pas daarna gingen we op pad om de fotoshoot te doen. Hun trouwlocatie is prachtig gelegen in het bos, met mooie open plekken en zelfs een steiger met uitzicht over een mossig moerasgebied. Hier namen we veel foto’s.

Niets was te gek. Voordien had het bruidspaar wat foto’s laten zien die ze zelf graag zouden willen maken. Dat lijstje hebben we direct afgewerkt en daarna konden we aan de slag met vrij werk. Er werd geklommen en geklauterd, gekke bekken getrokken (en ja, ook die legt de fotograaf vast haha!) en veel gelachen.

Daarna was het tijd voor de groepsfoto’s. Deze vond plaats op de binnenplaats van de abdij. Ik stond daarbij – misschien niet helemaal arbo-technisch verantwoord – op een trapje om het hele gezelschap erop te krijgen. Nu kunnen dergelijke groepsfoto’s wel eens wat saai worden, maar er werd goed geluisterd toen ik “De bruid mag de lucht in!” riep. Dat is gegarandeerd lachen!

Met een bijna vol geheugenkaartje ging ik huiswaarts en kon het grote uitzoeken beginnen. Natuurlijk kon ik het niet laten om dezelfde avond al een paar fotootjes door te sturen, zodat het bruidspaar die kon delen op hun social media.

Gaan jullie (binnenkort) trouwen en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Advertentie