Petra & Puck: een vrolijk duo

Het was nog even kantje-boord of de shoot wel kon doorgaan. Het regende vrijwel de hele dag, maar nét op het moment van de afspraak was het droog. We waaiden bijna van de locatie af, maar Petra & Puck lieten niet merken dat het koud was. Met warmhoud-dansjes, outfit changes en veel gekkigheid was dit een enorm vrolijke shoot!

We ontmoetten elkaar bij de Zwaakse Weel, in de Zak van Zuid-Beveland. Voor mij nog onbekend terrein, maar Petra wist gelukkig een leuk plekje. Aan het water, tussen de bomen lag een steigertje. Daarnaast mooie dikke bomen, die donker waren gekleurd door de vele regen.

De dames waren echte fashionista’s, met felgekleurde outfits, prachtige make-up en perfecte haren. Al liet de wind daar niet altijd veel van over haha! Het was overduidelijk dat moeder Petra en dochter Puck een hele leuke band hebben samen. Er werd veel gelachen en gek gedaan. Dat zijn voor mij de makkelijkste shoots, want dan hoef ik alleen maar af te klikken. Niets was te gek. Op smalle randjes zitten, op de rug klimmen en zelfs de boom in. Super leuk!

Petra had zelfs een tas mee met andere kledingopties. Zo werden de petjes verwisseld voor sjaaltjes, kwamen er andere jassen tevoorschijn en andere accessoires. Dat is altijd goed, want zo heb je binnen 1 shoot toch weer nét een andere look. Fijn voor de afwisseling in je foto’s als je verder redelijk op dezelfde plek blijft.

Al met al een gezellige shoot, ondanks de kou en een beetje nat. En wat mij betreft zien de foto’s er super vrolijk uit, ondanks het grauwe weer. We hebben veel gelachen samen en hadden nadien zéker een warme chocomelk verdiend 😉

Ook zin in een gezellige shoot met je dochter? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak!

Advertentie