Broertjes Thijs en Mike

Omdat Mike bijna 1 werd, wilden zijn ouders graag foto’s laten maken. Dus kwamen ze speciaal vanuit Brabant naar Goes om op een zonnige zaterdag te shooten. Natuurlijk mocht grote broer Thijs niet ontbreken op het beeld. Het werd een drukke maar gezellige ochtend!

De mannen vonden het in eerste instantie wel een beetje spannend. Nu was het ook niet de aller warmste ochtend, dus zonder jas was niet altijd even fijn. Het was van beide kanten even uitproberen wat werkte. Gelukkig heb ik wat toffe shots kunnen nemen toen Mike op een kleedje in het gras bij het riet lag. Maar zittend op de trap was helemaal leuk! Hij kreeg er zelf ook lol in en zo rolden we door naar de familie foto bij het hek.

Broer Thijs had geen goede ervaring met fotografen. De vorige had namelijk met een flits gewerkt en dat vond hij maar niks. Poseren had hij geen zin in en zijn mooie blauwe jas wilde hij al helemaal niet afstaan. Dus lieten we hem lekker de dijk op en af rennen en zo kregen we toch leuke foto’s van een vrolijk mannetje.

Maar het allerleukst bleek toch wel de speeltuin te zijn. De broertjes gingen samen van de glijbaan af en speelden piraatje in het piratenschip. Zo hadden we als eindresultaat niet alleen foto’s van de jongens los van elkaar, maar óók samen. Helemaal in hun element, lekker spelen en in hun eigen wereld. Blije kinderen, blije ouders én blije fotograaf!

Ook de kinderen professioneel laten vastleggen? Zonder teveel poseren en lekker vrij laten spelen! Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Advertentie