Zwangerschap Sanne & Alwin

Op een stralende maandagmiddag ontmoette ik Sanne en Alwin in Goes. Dit weer was wel een stuk beter dan op de dag die we eigenlijk hadden besproken. Toen kwam het met bakken naar beneden en moesten we dus verzetten. Ver verzetten lukte niet, want Sanne was inmiddels al 35 weken zwanger. Samen met haar vriend Alwin wilde dit mooie gegeven van hun eerste kindje laten vastleggen.

Vooraf hadden Sanne en Alwin al goed uitgezocht wat voor soort foto’s ze wilde laten maken. Een goede voorbereiding is het halve werk natuurlijk en het geeft een fijne houvast tijdens de shoot. Zo hebben we in korte tijd veel foto’s verschillende kunnen schieten. De zon door het riet gaf een prachtige gouden gloed. En door met tegenlicht te schieten, maakten we toffe silhouet foto’s. Een aantal beelden waren met het stel samen, anderen van Sanne en de buik alleen. Vooral tussen het riet was het heel tof, al was dat wel een plekje waar Sanne bijna niet kon bewegen. Twee stappen naar achteren en ze zou natte voeten krijgen!

Een zwangere vrouw op de grond laten zitten is overigens nooit zo’n probleem, het opstaan daarentegen… hahaha! Gelukkig waren we met twee man sterk om Sanne weer overeind te helpen. Sanne had zelf nog een ander jurkje mee om aan te trekken, zodat ook daardoor wat variatie in het beeld werd aangebracht. De letters wilden in eerste instantie niet blijven liggen, dus dat moest even snel geschoten worden. Adem inhouden en klik klik klik!

Al met al hebben we een hele gezellige shoot gehad, genoten we van het mooie weer en het stel van elkaar. Het resultaat mocht er ook zijn! Nu mag Sanne lekker genieten van haar laatste weekjes en haar verlof. Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar de baby.

Ook foto’s laten maken van jouw zwangere buik? Dat kan het beste wanneer je tussen de 34 en 38 weken zwanger bent. Maak op tijd je afspraak zodat je verzekerd ben van een plekje. Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. 

Advertentie