Model portfolio foto’s Antoinette

Toen de aanvraag van Antoinette binnen kwam was ik direct enthousiast! Ze schreef me dat ze lange tijd heeft gewerkt als model, er toen een tijd uit is geweest en nu weer wil beginnen. Daar zijn natuurlijk wél professionele foto’s voor nodig. En die wilde ze graag bij mij laten maken, in het prachtige oude stadje Veere. Bepakt met een koffer kleding en accessoires gingen we op pad.

Antoinette had zich goed voorbereid. Ze had haar make-up door visagiste Sophie Bliek laten doen en had voorbeelden bij van poses die ze wilde uitwerken. We spraken af zowel portretfoto’s als van haar hele lichaam te maken, om zo potentiële opdrachtgevers diversiteit te tonen. Zoals het een echt model betaamt gaf ze me genoeg variatie en vond ze het totaal niet spannend om in het openbaar te poseren. Ze had trouwens nog wel een hele goede tip voor iedereen die voor de lens staat: om een natuurlijke lach te faken, lacht ze hardop. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar het werkte wel!

Veere is in de winter – in tegenstelling tot de zomer – erg rustig. Ideaal dus om foto’s te schieten in de schattige oude straatjes. Je hoeft niet ver te lopen om karakteristieke achtergronden te hebben. In sommige straatjes waande je je gewoon in Frankrijk! Aan het standaard uur bleken we niet genoeg te hebben – ook vanwege de meerdere keren omkleden – dat we extra tijd namen. Met als resultaat een hele berg prachtige foto’s, wat nog best een klus was om de allermooisten uit te zoeken.

Antoinette, het was echt een feestje om met jou te werken! Ik hoop voor je dat deze foto’s je helpen met het opnieuw opzetten van je carrière.

“Daisy, ik ben heel blij met de foto’s! Echt verrassend, want ik voelde me tijdens de shoot toch nog een beetje onzeker. Je hebt een mooie selectie gemaakt!” – Antoinette

Wil jij ook een carrière als model starten of opnieuw oppakken en wil je foto’s maken voor je portfolio? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. 

Advertentie