11 dagen oude Milan

Een newborn shoot stond al lange tijd op mijn lijstje. Een mooi begin van 2019 om deze af te strepen, want in de tweede week van januari kreeg ik een telefoontje of ik Milan op de foto wilde zetten. Op de dag van de afspraak was hij pas 11 hele dagen oud. En hij deed het zo knap!

Dat is natuurlijk nogal wat. Ben je 11 dagen oud, stopt een vreemde mevrouw je in allerlei mandjes en kistjes, op dekentjes en moet je bijna in je blootje model spelen. In eerste instantie vond hij het maar niks. Maar na nog een snelle voeding viel hij heel eventjes in slaap.

De kat vond het allemaal wel interessant en snuffelde heel voorzichtig en lief aan de voetjes van Milan. Na nog een beetje voeding gingen de kleertjes uit. Maar de kleine man had nu totaal geen zin in een dutje en bleef met zijn ogen wagenwijd open kijken wat ik met de camera allemaal deed.

Papa Léon en mama Joyce brachten zelf ook een aantal ideeën aan en hadden vooraf al wat plaatjes gestuurd. Die hebben we zoveel mogelijk proberen uit te werken – voor zover de kleine man er zin in had. Na de benedenverdieping, verhuisden we naar de slaapkamer waar we nog een paar toffe foto’s maakten. Na in totaal anderhalf uur gaf Milan aan dat het genoeg was en hij weer lekker warm aangekleed wilde worden.

Vooraf vond ik het best spannend – het is nog zo’n prulletje, maar achteraf gezien was het zo ontzettend leuk! Ik wil dit zeker nog vaker doen en meer ervaring krijgen. Heb jij een pasgeboren baby (of komt hij of zij er binnenkort aan) en wil je een newborn shoot doen? Maak dan een afspraak in de eerste 2 tot 4 weken na de geboorte. Of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Advertentie