Zakelijke foto’s hoeven niet saai!

Foto’s voor zakelijke profielen saai? Nee joh, in tegendeel zelfs! Anneke kwam zelf met het toffe locatie idee, namelijk bij het skatepark en omgeving. Denk: stoere metalen, afgeronde hoeken en heel veel felgekleurde graffiti. Top!

Deze locatie is wellicht niet voor ieder beroep geschikt, maar omdat Anneke in het onderwijs zit matchte het juist perfect. We fotografeerden bij het bruggetje, tussen de bomen en bij het riet. Maar de roze graffiti muur bleek favoriet. Tussendoor wisselde Anneke van gebreid vest naar leder jasje, wat direct een ander effect geeft.

“Ik ben totaal niet gewend om op de foto te gaan hoor,” vertelde ze vooraf. Daar was werkelijk niets van te merken tijdens de shoot! Als een volleerd model wisselde ze constant van pose en pakte aanwijzingen meteen goed op. “Kin een beetje hoger. Armen over elkaar.” De keuze was daardoor in het eindresultaat écht reuze. En dat ook nog eens binnen een hele korte tijd, want na een half uur waren we al klaar. “We hebben wel genoeg toch?” Jazeker!

Tijd voor professionele profielfoto’s voor uw zakelijke (social media) accounts? Neem dan vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak!

Advertentie