Moeder-dochter liefde

Kim en haar dochters ontmoette ik op het strand bij Wemeldinge. Er stond een aardig frisse wind en stiekem hoopten we dat het de wolken zou wegblazen en er een mooie lucht tevoorschijn zou komen. Helaas. Maar dat maakte de foto’s er niet minder om. Want de liefde tussen moeder en dochters was werkelijk tastbaar.

De grootste uitdaging bleek toch wel die jas uitdoen. Want ja, zo’n jas is nu eenmaal niet altijd even gezellig op beeld. Ze beeldden zich in dat het hartje zomer was en een fijne 23 graden. Hop, jas uit en gaan! Gelukkig wisten de meiden zich tussendoor goed warm te houden met een rondje rennen of de altijd werkende ‘warm-houd dansjes’.

We verplaatsten ons van de trap, naar de duinen, naar de stenen bij het water. Kim wilde ook graag nog een paar foto’s van de meiden samen. “Kom, we gaan springen!” zei één van de twee. “Deal!” riep ik en installeerde me plat op mijn buik in het zand. Na een paar keer proberen hadden we twee hele toffe platen. “Het lijkt wel of ik op het topje van mijn tenen op de stenen sta!”

Kim wilde daarnaast graag nog foto’s van zichzelf alleen. Altijd fijn natuurlijk om nieuwe profielfoto’s te hebben voor je (zakelijke) social media accounts. Kwam stiekem toch die jas nog even tevoorschijn. Maar de nette rode jas was juist dat mooie contrast met het ietwat grauwe weer.

Ook een relaxte shoot met de kinderen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

Advertentie