3 generaties in Breskens

“We zouden graag op de foto willen met mijn zus, moeder en oma. Oh en kun je naar Breskens komen?” Nu ben ik – heel eerlijk gezegd – totaal niet bekend aan ‘de overkant’. Ik werk voornamelijk op de Bevelanden, soms op Walcheren, maar Zeeuws-Vlaanderen? Maar Sharon wist zelf een mooie locatie, op het strand bij de vuurtoren. En man wát was het weer ons geweldig gestemd!

De voorspellingen waren niet al te best. Grote kans op regen. Vlak voor ik in de auto stapte, checkte ik nog eens buienradar. Het zou nét moeten kunnen. Fingers crossed en richting de tunnel. Ik was aan de vroege kant en kon dus alvast een beetje op verkennen. Aan de andere kant van de Westerschelde zag ik Vlissingen liggen waar het al regende. En zowaar kwam daar een vage regenboog door.

We fotografeerden tussen de paalhoofden, bij het water en natuurlijk met de vuurtoren op de achtergrond. Ook zijn we nog even de dijk opgegaan. De bui kwam langzaam maar zeker onze kant op en die nam de regenboog met zich mee. Even later was die zelfs helemaal compleet (maar zo dichtbij dat ik ‘m niet in zijn geheel op de foto kreeg!). Toen was het tijd om snel mijn camera op te bergen en afscheid te nemen, want de bui barstte boven ons los. Gelukkig hadden we inmiddels genoeg geschoten om keuze te hebben. Daarnaast was de temperatuur er niet naar om nog langer zonder jas te lopen.

Ook een bijzondere familie foto maken? Neem contact op en maak een afspraak!

Advertentie