Loveshoot Janita & Job-Pieter

Op een hele rustige ochtend in de kerstvakantie ontmoette ik Janita en Job-Pieter in een park in het centrum van Goes. Er was letterlijk niemand op straat, wat voor de meeste modellen erg fijn is. Geen afleiding door wat er allemaal om je heen gebeurt.

We fotograferen op verschillende plekjes in het park. De steiger, de trap, het water en de treurwilg. Maar toch waren we hier redelijk snel uitgekeken. De plek lag er toch iets minder mooi bij dan eerder gedacht. Omdat we toch in het centrum zaten, besloten we nog even naar het haventje te lopen. Een heel goed idee wat mij betreft, want hier hebben we hele toffe concepten uitgewerkt!

“Gelukkig duurt deze shoot maar een uur,” zei Job-Pieter. Een beetje vragend keek ik hem aan. Wat bleek? Ze hadden eens een shoot gedaan waarbij ze 4 (!!) uur onderweg waren. Oef! Ik kan me voorstellen dat je het dan niet meer zo leuk vind. En mooie foto’s krijg je er dan ook niet meer uit lijkt mij.

Maar goed. Tussendoor liet ik het stel de foto’s al bekijken op de camera om te laten zien wat ik al had. Nadien wilde Janita nog één ding uitproberen. Dit is achteraf gezien één van mijn favorieten geworden! Ze zaten in kleermakerszit tegenover elkaar op de steiger, terwijl ik vanaf boven de foto schoot. Altijd tof om samen tot concepten te komen én als het resultaat er naar is.

Na een klein uurtje hadden we alles wat we wilden en ging ik met een berg foto’s naar huis. Het kiezen was gewoon lastig omdat we zoveel mooie platen hadden gecreëerd!

Wil jij ook een fotoshoot met je geliefde in een ongedwongen sfeer? Op rustige plekjes waar we ongestoord kunnen schieten? Neem dan contact op en maak een afspraak!

Advertentie