Familie foto’s bij Veerse Meer

Tjaard verblijft elke winter, elk weekend en de vakantieperiodes op een park aan het Veerse Meer. “Het is hier prachtig, kom je hier heen?” vroeg hij tijdens het maken van de afspraak. Nu ken ik wel gedeeltes van het Veerse Meer, maar dit deel kende ik nog niet. En na afloop kan ik je zeggen: deze gaat zeker op mijn lijstje shoot locaties!

“In de winter is het hier zo rustig, met slechts een handje vol mensen. We doen dit al zo lang, dit voelt echt als onze tweede thuis.” Dat snap ik heel goed. Het weer is ons aardig gestemd, met wel wat bewolking maar weinig wind. Het meer is zo glad als een spiegel. Perfect voor wat weerspiegeling plaatjes. En het uitzicht op de historische stad Veere is onbetaalbaar!

Tjaard gaat op de foto met zijn 3 zoons en dochter. Eerst nog wat onwennig, maar later klauteren we zelfs met z’n allen een klimrek in. En in het kader van “nee heb je, ja kun je krijgen” vraag ik bij de receptie of we op de afgesloten stijger mogen om te schieten. Waar ik even later plat op mijn buik (tussen de ganzenpoep haha!) lig om een toffe compositie vast te leggen. All in of niet, toch?

Het resultaat mocht er zeker zijn. Niet alleen ik, maar ook Tjaard was er erg blij mee. Hopelijk hebben de foto’s inmiddels een mooie plek gekregen bij hen thuis. Of misschien zelfs nog wel in hun heerlijke vakantiewoning!

Ken jij ook een prachtig stukje Zeeland waar ik jou en je gezin móet vastleggen? Neem dan contact op en maak meteen een afspraak!

Advertentie