Broers en zussen de boom in!

Al vanaf het moment dat ik de afspraak maakte met Isa had ik enorme zin om deze shoot te doen. De broers en zussen (12-18 jaar) hadden dit namelijk in het geheim geregeld, zodat ze dit cadeau konden doen aan hun moeder. Hoe leuk én ontzettend lief is dat? We spraken af in Goes, waar we genoeg leuke plekjes wisten te vinden. En: ze konden zelfs de boom in!

Shoots als deze zijn het leukste. Mijn modellen waren zelf ook super enthousiast – wat zeker helpt bij het verkrijgen van een goed resultaat. Onderling geen haat en nijd, maar gezellig met af en toe wat gekkigheid. We begonnen met foto’s op verschillende bruggetjes, waarna we gebruik maakte van een dikke plas die er nog lag van de regenachtige dag ervoor.

Fay klom op den duur voor de grap een boom in. “Ja, blijf daar maar staan!” riep ik er achteraan, waarna ik de anderen dirigeerden waar ze heen moesten klimmen. Wat mij betreft een top en uniek resultaat!

De kids kwamen zelf ook met leuke ideeën, die we hebben uitgeprobeerd en gemaakt. Dat vind ik ook het toffe aan jonge mensen: die denken zelf enorm beeldend. En als je ze op een bankje zet, gaan ze automatisch op de rugleuning zitten in plaats van op de zitting zelf 😉

Het uur vloog werkelijk voorbij en we hadden een berg foto’s om uit te kiezen. En hun moeder? Die was uiteraard heel blij verrast met de foto’s!

Daisy is een erg gezellige fotograaf! Neemt de tijd voor de shoot en dat is zeker ook te zien aan de foto’s. We kregen de foto’s snel binnen en we zijn erg blij met het eindresultaat!

– Isa

Ook interesse in een gezellige shoot op locatie? Stuur een mail of appje voor meer informatie!

Advertentie