Love shoot Merel & Dirk

Wat doe je als je je papieren trouwjubileum viert met een weekendje Zeeland? Yes, dan boek je natuurlijk een fotoshoot om dit vast te leggen! Merel en Dirk maakten een afspraak om met mij rustige plekjes in Goes te ontdekken. “Ergens waar we niet teveel bekijks hebben” was de vraag en gelukkig wist ik dat wel te vinden.

Dat niet iedereen heel comfortabel is om voor de camera te staan weet ik maar al te goed. En al helemaal niet als dat in een drukke omgeving is. Top dus dat Merel dit vooraf al aangaf, zodat we hiermee met de locatiekeuze rekening konden houden. Ik koos voor een park, waar ook in de ‘ongezellige’ wintermaanden genoeg leuke plekjes zijn die als een goede achtergrond dienen. Op een groepje hardlopers na hebben we totaal geen publiek gehad. Heerlijk!

 

Naast een fotoshoot was dit meteen een fijne ochtendwandeling. We fotografeerden op verschillende bruggetjes, hekjes en bij het riet. Tussendoor heb ik de foto’s al laten zien. Want ja, als model heb je natuurlijk geen idee wat ik door mijn lens zie. Zo krijg je meteen een idee van wat ik doe, welke beelden we al hebben en wat je dan misschien nog zou willen. Merel kwam zelf ook nog met leuke ideetjes en nadat we die hadden gemaakt vond het stel het genoeg geweest. Tijd voor koffie!

Het resultaat mocht er zijn met meer dan genoeg keuze. Merel en Dirk genoten verder van hun weekendje Zeeland en konden een paar dagen later al de eerste foto’s bewonderen.

Ook op vakantie in Zeeland en zin in een fotoshoot? Neem dan vrijblijvend contact op met Daisy Schot Photography voor meer informatie of bekijk de prijzen.

Advertentie