Bergen op Zoom verkennen met Simone

Op een steenkoude maar zonnige zondag, ging ik op foto date met medefotograaf Simone. Haar werkgebied bevind zich tussen Tilburg en Breda en we kenden elkaar al van het internet. Omdat we online goed klikten (pun intended) besloten we samen op pad te gaan om foto’s van elkaar te maken. Bergen op Zoom bleek ongeveer de gulden middenweg. 

Nu ken ik de stad wel een beetje, maar met een camera kijk je toch anders om je heen. Zo hebben we rond gelopen in de openbare gedeeltes van de Markiezenhof, ontdekten we de zijstraatjes rond de markt en ontdekten leuke pleintjes.

  

Simone had aangegeven graag nieuwe foto’s te willen hebben die ze op haar website kon gebruiken. Als fotograaf is het natuurlijk ook handig om mensen te laten zien wie jij dan bent, maar een selfie komt dan weer niet zo professioneel over. Dus schoot ik een paar leuke platen van haar mét camera in haar handen.

De zon deed haar werk goed, behalve dat het écht heel koud was. Dus na niet al te lange tijd besloten we een warmer plekje te zoeken en onder het genot van thee en warme chocomelk kletsten we verder over onze fotografie ervaringen, tips en trucs, marketing en bergen andere zaken.

Wat ons beider betreft een hele geslaagde dag, die we graag nog eens over doen op een wat warmere dag. De locatie daarvoor hebben we in elk geval al bepaald: Simone gaat me Breda laten zien. Nu al zin in!

Advertentie