Zwangerschap Barbera

Al een tijdje wist ik dat deze shoot eraan zat te komen en ik had er zó veel zin in! Barbera had namelijk een cadeaubon gekregen van haar vriendinnen voor een zwangerschapsshoot bij Daisy Schot Photography. Ze had direct aangegeven dat ze graag wilde wachten tot haar verlof zodat ze er én de tijd en rust voor had én natuurlijk een mooi formaat buikje zou hebben. Met 35 weken was het zover.

Over de locatie waren we snel uit: “Ik wil strand en duinen en ik hou van mooie luchten,” vertelde ze me. Dan ben je bij mij aan het juiste adres, want ook ik ben daar dol op! Dus spraken we eind van de middag af op het strand in Vlissingen waar het weer ons méér dan goed gezind was. Een strakblauwe lucht, een heerlijk zonnetje, gevolgd geweldig mooie zonsondergang.

Uiteraard was ik nieuwsgierig naar het geslacht van de baby, maar dat is ook voor Barbera nog een verrassing! Dus legden we de letters ‘Boy or Girl’ op haar buik. Of het nou lag aan het feit dat girl onderaan lag óf dat de baby ons iets duidelijk wilde maken: de letters van GIRL wilde niet echt niet blijven liggen haha!

Barbera is werkelijk prachtig zwanger en dus was haar simpele katoenen jurkje perfect. Het toonde prachtig de contouren van haar lichaam en haar buik. Daarom hebben we onder andere een aantal silhouette foto’s gemaakt. En ze was zo stoer dat ze op het (iiiiek, koude!) zand durfde te liggen hiervoor. Gelukkig hadden we voldoende hulptroepen om haar daarna weer overeind te helpen 😉

 

“Daisy, bedankt voor de shoot! Wat een mooie plaatjes, helemaal die met de zon erbij. En die in de duinen dat ik zo scheef wegkijk, prachtig! Ben er erg blij mee!”

Ben of ken je iemand die zwanger is en dit graag wil laten vastleggen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen we de wensen en mogelijkheden bespreken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s