Geerteskerk Kloetinge

Als je wordt gevraagd foto’s te maken van de kerk waar jij je ja-woord hebt uitgesproken, dan kun je daar natuurlijk geen ander antwoord dan JA! op geven. Zeker als je te horen krijgt dat de foto’s gebruikt zullen worden om ansichtkaarten van te maken die worden verkocht voor de kerk. Dus op een zonnige zondagmorgen in september bleef ik na de dienst plakken om beelden van binnen én buiten te schieten.

Je wordt toch gedwongen op een andere manier te kijken naar het pand waar je vaker bent geweest. Het oog voor detail. De koppen, de beelden, het orgel en de bijzondere ramen. De rijen bomen voor het kerkgebouw en de grote deuren. Wat ik vooral bijzonder vond, is de andere kijk die je hebt vanuit de verschillende plekken. Zeker toen ik bij het orgel stond en van bovenaf de zaal in keek. Geweldig!

En nu wil ik zeker niet alle credits naar mezelf halen *wink wink*, want het gebouw is meer dan fotogeniek en sfeervol. De lichtinval maakte de foto’s zeker extra bijzonder. In het eerste gesprek, waarbij we de wensen en mogelijkheden overlegden kwam naar voren dat er zowel kleur als zwart-wit gewenst was. Maar eerlijk gezegd vind ik in dit geval alle zwart-wit foto’s veel beter overkomen. Het geeft zó veel sfeer! I love it!

Persoonlijk kan ik niet wachten tot ik de kaarten ook daadwerkelijk in mijn handen heb.

Heb jij een toffe locatie die wilt laten vastleggen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen we de wensen en mogelijkheden bespreken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s