BRUILOFT BENJI & LINSEY

Op 5 september gaven Linsey & Benji elkaar het ja-woord en ik mocht hun grote dag fotograferen. Stiekem vond ik dat best wel spannend, aangezien het mijn eerste keer bruidsfotografie was. Al om half 8 in de ochtend was ik bij hen thuis om ook de voorbereidingen vastleggen. De sfeer was heel relaxt en dat voelde ik ook terug in de foto’s. Eenmaal aangekleed was het tijd om elkaar voor het eerst in volle glorie te zien en gingen we op pad voor de shoot.

We bezochten verschillende leuke plekjes in het park vlakbij hun huis. De shoot ging vlot en we konden alle foto’s maken die we vooraf hadden bedacht én die op dat moment goed voelde. Zo kwam bruidegom Benji met het idee om een hart te maken met handen en hen daar doorheen te fotograferen. Super geslaagd! Ook hond Lovely mocht even deelnemen aan de shoot en gedroeg zich als een voorbeeldig model.

    

Na de lunch vertrokken we richting het strand. Daar deden we de groepsfoto’s met de familie, getuigen en cermoniemeesters. Toen was het tijd om kort afscheid te nemen: Benji vertrok richting de strandtent waar ze elkaar voor het altaar zouden treffen. Linsey en haar vader gingen even terug naar het hotel om te wachten tot alle gasten zouden arriveren. Na een hele klim om de duinen te trotseren, konden Linsey en haar vader de afdaling maken richting het altaar. De jurk was overigens niet de enige verrassing voor hun gasten: Linsey & Benji werden in het echt verbonden door haar vader! Heel bijzonder om mee te mogen maken.

Na het ja-woord, het uitwisselen van de ringen (wat de hilarische foto hierboven opleverde!), het ondertekenen van de trouwakte en het feliciteren gingen we over tot de groepsfoto. Linsey & Beji hadden bij hun aanvraag al aangegeven graag een groot hart te willen vormen met hun daggasten, waarvan zij het middelpunt zouden zijn. Een hele uitdaging voor de fotograaf om iedereen op zijn plek te krijgen én zelf ietwat arbo-onverantwoord op een smal randje bovenop het dakterras van de strandtent te staan. Maar het resultaat mag er zijn: een hele toffe plaat!

♡ Linsey & Benji, bedankt dat ik deelgenoot mocht zijn van jullie trouwdag en deze mocht vastleggen. Ik wens jullie alle geluk van de wereld ♡

Ga jij ook trouwen en zoek je nog een trouwfotograaf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen we jullie wensen en onze mogelijkheden bespreken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s