RECEPTEN VOOR ZIJ&ZEEUWS

Eind 2016 werd ik benaderd of ik voor het magazine Zij&Zeeuws recepten wilde schrijven, uitwerken én fotograferen. Wat je misschien niet weet, is dat ik naast fotograferen ook dol ben op eten en het klaarmaken ervan. Dé perfecte combinatie dus! In 2017 heb ik alle vier de edities ingevuld en in 2018 heb ik er drie gemaakt.

maart 2017

Hoofdredacteuren Corina en Margriet lieten mij compleet vrij bij de invulling van de recepten. Het enige vereiste was – niet heel verrassend – het gerecht een Zeeuws tintje moest hebben. Ik ging dus lekker aan de slag met zeevruchten, zeegroenten, Zeeuws spek, Zeeuwse zwarte bessen én gaf ik mijn eigen draai aan de alom bekende Zeeuwse bolus.

Ik dook niet alleen de keuken in, maar mocht ook helemaal los gaan met de styling van de gerechten. Geheel in de stijl van het damesblad, koos ik voor mooie en opvallende kleuren, servies en andere aankleding. Dit leverde – wat mij betreft – prachtige plaatjes op, waarbij je direct zin hebt om zelf ook de keuken in te springen!

Voor wat betreft de recepten: die zul je toch écht uit de magazines moeten halen. Onder de foto zal ik zetten in welke editie je ze kunt vinden.

  
   april 2017                       september 2017                december 2017

  
       februari 2018                  april 2018                         september 2018

Ook op zoek naar fotografie van gerechten of voor een magazine? Neem dan contact op voor een afspraak, waarbij we vrijblijvend de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s