Koffiebar Robuust

Sinds 1 juni heeft koffiebar Robuust in Middelburg een nieuwe eigenaresse: Amanda. Ze staat druk melk te stomen terwijl de koffie loopt en maakt er figuurtjes in als ze het schuim op de koffie giet. Ze schuift het bonnetje op de prikker en gaat door met de volgende. Dit keer is het een bestelling met kokosmelk. En een lekker taartje erbij. Ik laat haar gewoon werken terwijl ik mijn camera erbij pak. Dat kan namelijk best tegelijk!

Robuust is een koffiezaak middenin Middelburg met een uitstraling die de naam al doet vermoeden. Robuuste materialen, donker hout en vintage stijl. Groot het logo op de voorruit, waar je uitzicht hebt op de markt en het stadhuis. Een heerlijk terras waarbij je of op de grote bank bij de etalage kunt zitten of wat meer richting de markt. In de zomer serveren ze schepijs en ijskoffie vanuit de kiosk.

Het was voor mij geen enkele moeite om mijn tijd te vullen en diversiteit aan te brengen in het beeldmateriaal dat Amanda wil gebruiken voor social media. In haar wens was ze duidelijk: het mag vooral niet té veel marketing bevatten. Het gaat om de sfeer, het interieur en hier en daar een kopje koffie, ijsje of ijsthee. De kleurstelling is daarbij volledig afgestemd op de sfeer van de zaak: donker, warm en knus. Omdat de foto’s vooral voor Instagram gebruikt gaan worden, zijn ze vierkant gesneden voor het beste resultaat op dit kanaal.

Ook interesse om professionele foto’s te maken van jouw horecagelegenheid om deze te gebruiken voor de website of social media accounts als Facebook en Instagram? Neem dan contact op voor een afspraak, waarbij we vrijblijvend de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s