Verloofd: Benji & Linsey

Binnenkort gaan Benji & Linsey trouwen en ze hebben mij gevraagd om deze dag vast te leggen. Zó tof! Om alvast een beetje aan elkaar te wennen, deden we een verlovingsshoot op het strand. Een belangrijke plek voor dit stel. En ik kon ze in de tussentijd uithoren over de voorbereidingen van de grote dag én kreeg hun ontmoetingsverhaal te horen.

Het was nog ontzettend druk op het strand, dus we hebben een plekje gezocht waar het iets rustiger was. Toch vind ik het super stoer dat het ze totaal niet deerden wie er allemaal om zich heen liepen en in het water zwommen. Dat Linsey & Benji na 9 jaar nog steeds verliefd zijn is geen twijfelgeval. De liefde spat er vanaf!

Heerlijk ook om hun ontmoetingsverhaal te horen. Tijdens dit verhaal straalden ze nóg meer. Dat zie ik meteen in de ogen en de lach. Die laatste was soms wat geforceerd, maar door grapjes uit te halen en lekker gek te doen samen komt de ware lach naar boven. Die is sowieso het mooist!

We hebben natuurlijk nog niet de hele trucendoos uit de kast getrokken qua poses en beelden. Er moeten wel wat verrassingen overblijven voor de grote dag! Gelukkig zitten we prima op één lijn qua visie, dus dat gaat helemaal goed komen. Het resultaat daarvan zal ik uiteraard weer delen, hier op de site en op social media.

Ga jij ook (binnenkort) trouwen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij bespreken we jullie wensen, visie en de voorwaarden.

Advertentie