AVONDJE MIDDELBURG MET AURELY

Onlangs deed ik een oproepje om wat lifestyle foto’s uit te werken. Ik had ontzettend veel inspiratie en even geen afspraken op de planning staan. Aurely wilde wel meewerken – ondanks dat ze het een beetje spannend vond. We spraken af in Middelburg. En terwijl het de hele dag bewolkt en ongezellig weer was, trok de lucht open toen wij arriveerden en op zoek gingen naar mooie plekjes.

Mooie plekjes zoeken is niet moeilijk in het prachtige Middelburg. Onze eerste locatie bevond zich bij de abdij. Hier konden we rustig opstarten, zonder al te veel bekijks. Tussen het instellen van de camera en het poseren door, konden we lekker kletsen. Om Aurely wat op haar gemak te stellen liet ik tussendoor wat foto’s zien.

Ze kreeg er steeds meer lol in (én ik ook!). Ze klom voor me op (best wel hoge) muurtjes, relaxte achter het stadhuis in de zon terwijl er een hele berg wandelaars voorbij trok, nam poses aan op een brug en lachte haar tanden bloot.

Zelf kreeg ik heel veel energie van de shoot met Aurely! We zaten erg op één lijn van wat voor beelden we in ons hoofd hadden, we konden lachen, leuk kletsen én het aller belangrijkste: mooie foto’s als resultaat. Ik kon dan ook niet wachten om met de beelden aan de slag te gaan. Achteraf kreeg ik als klap op de vuurpijl ook nog een hele mooie recensie van Aurely.

“Heel gezellig shoot gehad! Daisy is een ontzettend lieve meid die je goed op je gemak laat voelen en waarmee ik veel lol heb gehad. Dit terwijl ze ook zeer professioneel te werk gaat en er heel mooie foto’s uit zijn gekomen! Als klap op de vuurpijl heb ik die al een paar dagen later allemaal ontvangen!”

Dank je wel voor de shoot!

Wil jij ook een toffe lifestyle shoot doen? Stuur dan een mailtje!

Advertentie