CAKE SMASH STELLA

Deze shoot stond al heel lang op mijn lijstje om te doen: een cake smash. Gelukkig was Stella bijna jarig en werd ik door haar moeder gevraagd de shoot te verzorgen. Samen dachten we na over de styling, aankleding en locatie. Gewoon bij Stella thuis, zodat ze na de shoot direct in bad kon en schone kleertjes kon aantrekken.

Nadat we de styling van de ruimte hadden gedaan (een witte muur, wit kleed op de grond, slingers en ballonnen met roze en goud) en Stella haar outfit aan had, konden we aan de slag.

Het was voor haar wel even wennen. Want, moet je elke avond netjes je eten in je mond stoppen, word je nu gevraagd je handen in die mooie taart te steken?! Maar toen ze eenmaal de smaak te pakken had ging ze los. Lekker alle roze toefjes eraf pulken, lachen en in haar handjes klappen. Met cake aan de muur als resultaat. Geeft niks, met een doekje is dat gelukkig zo weer schoongemaakt!

Na een tijdje vond ze het toch steeds minder leuk en besloten we te stoppen. Want niemand hoeft te huilen op haar verjaardag! Dat gaf overigens niks, want ik had meer dan genoeg beelden om uit te kiezen. Het resulteerde in 30 geweldig leuke, vrolijke en gezellige foto’s van Stella die onder meer in de haar verjaardag uitnodiging stonden.

“Wat is Daisy een fijne en lieve gezellige fotograaf! Ze heeft passie voor het vak en dat is terug te zien in de foto’s, maar ook in het contact. We kregen dezelfde dag al wat foto’s te zien. Dat was echt super want je bent namelijk benieuwd naar het resultaat. Ze zorgde dat Stella goed op haar gemak was en stopte als het even te veel werd. Oog voor het kind heel prettig om dat mee te maken! Bedankt voor de super service en mooie foto’s die we al heel snel binnen hadden.”

Ook interesse in een cake smash shoot bij jou thuis? Stuur een mail voor meer informatie!

Advertentie